SMAP – Polska wieprzowina na widelcach

Ogólnopolskie Stowarzyszenie Przetwórców i Producentów Produktów Ekologicznych „Polska Ekologia” zaprasza wszystkich młodych do strefy kulinarnej oraz promocyjno-informacyjnej „Polska Wieprzowina na Widelcach”, w dniach 12-14 kwietnia w Dukli, podczas XXVI SPOTKANIA MŁODYCH ARCHIDIECEZJI PRZEMYSKIEJ.

Rozsmakuj się w polskiej wieprzowinie! Spróbuj tradycyjnych zup z wieprzową wkładką, a także potraw z grilla z aromatem bukowego drewna.
W naszym menu znajdą się wspaniałe zupy:

  •     Grochówka na wieprzowej wędzonce
  •     Staropolski żurek z wieprzową wkładką.
  •     Góralska wieprzowa kwaśnica,

a także dania główne:

  •     Bigos suto okraszony wieprzowiną
  •     Szynka krojona z kości prosto z grilla
  •     Kiełbaski oraz Frankfurterki Wieprzowe z grilla

Serdecznie zapraszamy!
Projekt „Polska Wieprzowina na Widelcach” organizowany przez Stowarzyszenie Polska Ekologia został sfinansowany ze środków Funduszu Promocji Mięsa Wieprzowego.
Szczegóły na www.polskaekologia.org 

 https://www.facebook.com/ekologiapopolsku/photos/a.283232975120338/1932744593502493/?type=3&theater